Massage

"Wanneer je werkelijk in harmonie bent met je lichaam wordt het een vertrouwde leraar en gids"
Deepak Chopra​

Ontspanning is het eerste wat opkomt bij massage. En terecht, ont-spannen is een van de belangrijkste weldaden van een massage.

Een gezonde balans tussen actie en ontspanning is voor velen van ons een grote uitdaging. En het is juist in die staat van zijn dat je lijf en ziel zich kunnen herstellen en opladen en dan pas heb je echt toegang tot je innerlijke wereld, kracht en intuitie. Dit geeft inzichten en waar nodig de kans om bewuste en liefdevolle veranderingen in je leven te brengen.

Lichamelijk verbetert je doorbloeding, je afvalstoffen worden beter afgevoerd en je spieren en je organen worden soepeler en vitaler. Je lichaam heeft veel wijsheid in zich en wanneer een massage gegeven is met aandacht kan je in contact komen met jouw wijsheid.

Welkom voor een massage, en voel je ontspannen en ontdek jouw wijsheid.

Therapeutische massage

Deze massage wordt gegeven in een reeks van minstens 5 sessies om tot verdieping te komen in de thema’s waarvoor de cliënt komt.

Dit kan o.a. zijn om te leren ontspannen, meer acceptatie, waardering en liefde voor jezelf en je lichaam te ontwikkelen, je zelfbeeld te verbeteren en/of je onzekerheid te overwinnen.

De sessies beginnen met een bodyreading om bewust te worden van wat je lichaam je te vertellen heeft.
 Hoe reflecteert datgene waarmee je worstelt zich in je lichaam? Waar voel je blokkades? Waar stroomt het en waar ben je gespannen? Je kunt bijvoorbeeld voelen dat je ademhaling geblokkeerd is of dat je je klein maakt door je borstkas terug trekt.

Wat heb jij nodig om in balans te komen?

De massage wordt aangepast aan de situatie in het moment.
 Er wordt veel aandacht besteed aan de ademhaling en gebruik gemaakt van een grote variëteit aan massagetechnieken zoals Rebalancing en klassieke en oosterse massage.

De nadruk ligt op het met aandacht voelen van je lichaam en te laten zijn wat er is.

Behandeling van 1,5 uur

Amber masseert de schouder van een vrouw

Thaise Yoga Massage

Een vrouw krijgt Thaise Yoga massage van Amber Lot

Thaise Yoga Massage

Een massage waarbij de energie in balans wordt gebracht en je flexibiliteit verbetert. Hierbij is de ademhaling een belangrijk element. De energiebanen worden behandeld met drukpuntmassage.

Vervolgens worden technieken zoals stretchingen en knedingen afwisselend gebruikt waardoor men het gevoel krijgt alsof men een passieve yogales ontvangt.

De massage wordt gegeven door de kleding heen.

Na de sessie voelt je lijf heerlijk soepel en je geest helder en energiek.

Behandeling van 1,5 uur

Voetreflexologie

Voetreflexologie

De massage van de voeten is gebaseerd op de reflexzones van de voeten. Deze zones staan in verbinding met al onze lichaamsdelen, organen, zenuwen en klieren.

Druk uitoefenen op deze reflexpunten heeft een stimulerende of kalmerende werking naar het corresponderende lichaamsdeel. Het helende vermogen van ons lichaam wordt gestimuleerd.

Goed voor als je klachten hebt en om te ontspannen.
Voel je weer met beide voeten op de grond.

Behandeling van 1 of 1,5 uur

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage brengt je in verbinding met je lichaam en je kindje.

Tijdens je zwangerschap is emotionele ondersteuning van belang en kan een massage je meer in contact brengen met jouw emoties en gevoelens. Dit geeft ruimte en je voelt je in het nu.

Bij fysieke klachten zoals rugpijn, onrustige benen of bekkenpijn kan massage verlichting geven.

De zwangerschapsmassage wordt gegeven in een comfortabele rug en zijligging en beëindigt met een heerlijke massage van je voeten.

Kijk op de Zwangerschap & Geboorte pagina wat ik nog meer voor je kan doen als je zwanger bent of wil worden.

Behandeling van 1 of 1,5 uur

Wil je meer weten of een sessie boeken?

Bel, app of mail me, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.