ZWANGERSCHAP & GEBOORTE

Een groot wondertje groeit in je buik, een reis dat al vanaf het begin al jou aandacht en liefde waard is.

WELKOM
 tijdens je
 

Zwangerschap & Bevalling

 

Aandacht, bewustzijn en ontspanning voor jou en voor jou Baby.

Beleef bewust deze bijzondere periode van je leven. Tijdens je zwangerschap is het fijn om heerlijk in de watten gelegd te worden, je lichaam en geest te voelen en te ontspannen. Zo voel je je lijf (weer) stromen en kan je makkelijker contact maken met je baby. 

Bij fysieke en/of emotionele klachten, ondersteunt Amber je vanuit haar holistische en open houding in ruimte te geven aan wat er is. Het kan zijn dat je lichaam je vraagt om het rustiger aan te doen of dat je bepaalde beslissingen moet nemen…luisteren naar je lichaam en gehoor te  geven aan wat er van je gevraagd wordt, een mooi proces dat met wat steun wat makkelijker kan gaan!

Ook wanneer de bevalling op zich laat wachten kan een voetreflexologie sessie je lijf en je baby een setje geven. 

Tijdens je bevalling kan het heel fijn zijn om een Doula naast je te hebben. Ze is er voor jou, je baby en je partner (als die er is), en ondersteunt je zodat je nog meer in je vertrouwen en kracht blijft.  

Amber biedt de volgende diensten:

Doula begeleiding, Zwangerschapsmassage & Voetreflexologie, en Transformational Breath® adem sessies. 

DOULA

Amber volgt de Doula Opleiding bij BiA, te Amsterdam. Ze biedt haar Doula diensten aan, momenteel voor een speciaal tarief omdat ze nog in opleiding is. Mocht je interesse hebben neem contact met haar op.

Zwangerschap & Geboorte

Aanraking is je eerste vorm van contact maken. Bij geboorte is het aanraking een zo mooie manier van elkaar leren kennen, Baby,  moeder en vader.

Massage
De massages van Amber zijn een weldaad voor lichaam en geest. Je verbind jezelf meer en meer met je lichaam en met je groeiende baby in je buik. Het brengt je meer in het voelen. Je leert beter te voelen wat er is en tegelijk wordt je uit genodigd om alles toe te staan wat je voelt en beleeft. Alles is goed.

Je ontspant en bevind je meer in je lijf. Je ademhaling wordt voller en rustiger, je circulatie verbeterd en je voelt je meer aanwezig in t NU.
Ook je Baby voelt jou aandacht en ontspanning. Heerlijk voor beide.

Een waar cadeau aan jezelf.

 

Voetreflexologie tijdens je zwangerschap
Mocht je fysieke klachten hebben kan een voetreflexologie behandeling je ondersteunen. Het kan je klachten verzachten en helpt je beter te aarden en te ontspannen.

Mocht je “overtijd” zijn kan een voetreflexologie massage je lijf en je baby een setje te geven om de bevalling te starten. Natuurlijk is het geen garantie, maar meer een uitnodiging aan je lijf en je Baby om de bevalling op gang te brengen.

Lees voor uitgebreide informatie: Massage 

Transformational Breath®

Ademen is voor iedereen goed. Ook voor als je zwanger bent of wenst te worden en voor na de geboorte. 

Transformational Breath® helpt je met aanwezig te zijn in het NU, verbinding te maken met je lijf en je baby. Het nodigt uit tot zelf acceptatie en het omarmen van wat er is, en brengt je liefdevol dichterbij jezelf.

De sessie zijn een combinatie van coaching en een ademsessie. Tijdens het coachen bespreken we wat jou wensen, struggels zijn en maken we een intentie. Wart is het wat jij wilt, wenst? Hoe wil jij in  je leven en in deze zwangerschap staan? en wie wens je te zijn als vrouw, mens, moeder?
De adem sessies zijn een lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele reis. Je wordt liefdevol ondersteund door Amber en uitgenodigd om jezelf helemaal te zijn. De adem sessie kan je ondersteunen in jou zwangerschap als die lekker verloop, maar ook zeker als je onzeker voelt, wat angsten hebt, in t verleden dingen heb mee gemaakt die je niet verwerkt hebt zoals bijvoorbeeld jeugd traumas of miskraam(en).

Na een sessie voel je adem meer stromen en meer in peace met jezelf. Voor ieder zal de ervaring van een adem sessie verschillen ook per keer net wat zich aandient.

Welkom voor dit mooi avontuur. 

 

Lees voor uitgebreide informatie: Transformational Breath®.