ZWANGERSCHAP & GEBOORTE

“Een groot wonder groeit in je buik, een reis dat vanaf het begin al jou aandacht en liefde waard is.”

Zwangerschap & Bevalling

 

Een bijzondere levensfase dat met veel aandacht en liefde mag worden gedragen. In jou baarmoeder groeit nieuw leven, dat diepe veranderingen op alle niveaus met zich mee brengt. Je ervaart fysieke en emotionele veranderingen en soms ook ongemakken.
In deze periode is het belangrijk om heel goed te zorgen voor jezelf door rust te nemen, gezond te eten, veel te ontspannen en ruimte te geven aan je gevoelens en emoties. 

Zo geef je jezelf en jou baby een fijne en extra liefdevolle start. 

In mijn praktijk kan je die liefdevolle zorg ontvangen in de vorm van massage, coaching/adem sessies, rebozo behandelingen en mijn begeleiding als Doula.

coachings sessies  waarin we de essentie van je bevalling doorgronden en mogelijk vastzittende emoties en gevoelens ruimte geven. zo kan je nog stukjes van je bevali 

Mijn voornaamste rol als Doula is jou (en je partner), te ondersteunen vanuit een holistische visie en een open houding waarin er ruimte is voor wat aandacht vraagt.
We kijken samen naar waar je in het proces bent en bespreken jou vragen, wensen, onzekerheden en angsten over je zwangerschap, bevalling en aankomende ouderschap. 
Het kan zijn dat je lichaam je vraagt om het rustiger aan te doen of dat je het heel spannend vind om te bevallen, of dat je bepaalde beslissingen moet nemen. Samen luisteren we naar wat deze periode van je vraagt en begeleid ik je om te zijn met wat er is en om liefdevol zorg te dragen voor jezelf en je baby. Een prachtig proces dat ik graag samen met jou bewandel.

Ben je “overtijd”? Met een voetreflexologie massage kan je lijf en je baby een setje geven. 

Ik ben er voor jou, je baby en je partner (als die er is), en ondersteun je zodat vanuit vertrouwen en je innerlijke kracht deze periode omarmd.

 

Tijdens de periode rondom je zwangerschap en bevalling biedt Amber het volgende:

Begeleiding als Doula
Rebozo behandelingen
Zwangerschapsmassage & Voetreflexologie
Adem: Transformational Breath® Sessies  

Begeleiding als DOULA

Bevallen is een van de belangrijkste ervaringen in je leven. Deze ervaring neem je je hele leven mee. De meeste vrouwen weten tot aan hun late jaren nog precies hun Barings verhaal(en) te vertellen.
Een Doula is iemand die er tijdens de hele bevalling er voor jou is en je kind, en je ondersteunt, emotionele en fysiek.
Ze heeft veel kennis in huis over zwangerschap en bevallen en ze kan je voor jou en je Baby, en je partner (indien aanwezig) is.
Amber volgt de Doula Opleiding bij BiA, te Amsterdam. Ze biedt haar Doula diensten aan, momenteel voor een speciaal tarief omdat ze nog in opleiding is. Mocht je interesse hebben neem contact met haar op.

Massage en voetreflexologie tijdens Zwangerschap & Geboorte

Aanraking is je eerste vorm van contact maken. Bij de geboorte is aanraking de manier om elkaar te leren kennen, Baby, moeder en vader.

Massage
De massages zijn een weldaad voor lichaam en geest. Je verbind jezelf meer en meer met je lichaam en met je groeiende baby in je buik. Het brengt je meer in het voelen. Je leert beter te voelen wat er is, en wordt uitgenodigd om alles toe te staan wat je voelt en beleeft. Alles is goed.

Je ontspant en bevind je meer in je lijf. Je ademhaling wordt voller en rustiger, je circulatie verbeterd en je voelt je meer aanwezig in t NU. Ook jou Baby voelt jou aandacht en ontspanning. Heerlijk voor beide.

Voetreflexologie tijdens je zwangerschap
Mocht je fysieke klachten hebben kan een voetreflexologie behandeling je ondersteunen. Het kan je klachten verzachten en helpt je beter te aarden en te ontspannen.

Mocht je “overtijd” zijn kan een voetreflexologie massage je lijf en je baby een setje te geven om de bevalling te starten.
Natuurlijk is het geen garantie, maar meer een uitnodiging aan je lijf en je Baby om de bevalling op gang te brengen.

Lees voor uitgebreide informatie: Massage 

Transformational Breath®

Ademen is voor iedereen goed. Ook voor als je zwanger bent of wenst te worden en voor na de geboorte. 

Transformational Breath® helpt je met aanwezig te zijn in het NU, verbinding te maken met je lijf en je baby. Het nodigt uit tot zelf acceptatie en het omarmen van wat er is, en brengt je liefdevol dichterbij jezelf.

De sessie zijn een combinatie van coaching en een ademsessie. Tijdens het coachen bespreken we wat jou wensen, struggels zijn en maken we een intentie. Wart is het wat jij wilt, wenst? Hoe wil jij in  je leven en in deze zwangerschap staan? en wie wens je te zijn als vrouw, mens, moeder?
De adem sessies zijn een lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele reis. Je wordt liefdevol ondersteund door Amber en uitgenodigd om jezelf helemaal te zijn. De adem sessie kan je ondersteunen in jou zwangerschap als die lekker verloop, maar ook zeker als je onzeker voelt, wat angsten hebt, in t verleden dingen heb mee gemaakt die je niet verwerkt hebt zoals bijvoorbeeld jeugd traumas of miskraam(en).

Na een sessie voel je adem meer stromen en meer in peace met jezelf. Voor ieder zal de ervaring van een adem sessie verschillen ook per keer net wat zich aandient.

Welkom voor dit mooi avontuur. 

 

Lees voor uitgebreide informatie: Transformational Breath®.