De Basis.

Persoonlijke Retreat Bewust Verbonden Ademwerk

Wil jij de liefde voor jezelf uitbreiden, je vrij voelen en je hart volgen?
Alles in jezelf omarmen en vrij en vervuld leven?
ADEMEN kan je de weg wijzen.

De basistraining bewust verbonden ademwerk, is een weg terug naar jezelf. Een prachtig instrument waarbij je ontdekt dat je je adem veelal onbewust gebruikt.

Echt van jezelf houden is misschien wel het moeilijkste wat er is, en wat de meeste van ons willen leren. Tijdens de training ontdek je hoe jij je eigen adem kunt uitbreiden of veranderen, zodat je je volledige potentie kunt ontdekken en in kunt gaan zetten voor je eigen geluk, welzijn, groei en wijsheid.

De bewust verbonden ademtechnieken begeleiden je naar de liefde die je bent en maken je bewust van je beperkende gedachten, emoties, overtuigingen en/of patronen die repeterende gedachten of emoties voortbrengen.

Door de verbonden ademtechnieken krijg je inzicht in je belemmerende overtuigingen en valkuilen. Ook gaan we in op de techniek en filosofie. We werken in kleine groepen met veel begeleiding van ervaren coaches en trainers. Leer verschillende ademtechnieken om je ademhalingssysteem optimaal te gaan gebruiken en in te zetten in het dagelijks leven. Na de basistraining ben je in staat voor jezelf sessies te doen met bewust verbonden ademen.

De basistraining is in eerste instantie voor jezelf. Een krachtige reis naar binnen die je balans en bekrachtiging geeft. En je weer terug brengt in verbinding met jezelf en je omgeving. Zodat je hier op aarde je pad met meer gemak en zelfliefde kunt bewandelen.

Dit najaar en in juni 2022 bied ik samen met Ragen Wesselius http://www.diviamragen.nl, de basistraining bewust verbonden ademwerk aan in Werkhoven, Utrecht.

Voor uitgebreide informatie zie hier de flyer: Basistraining bewust verbonden ademwerk.

Module 1

Module 2