Mijn persoonlijke verhaal, van wens naar moeder

Fietsend naar huis, nadat ik bij een zwangere vriendin op bezoek was, besloot ik: ik ga het zelf doen! Ik was 38 jaar, single en al vanaf jong wist ik dat ik moeder wilde zijn.

Na een periode van invoelen wat ik belangrijk vond, bijvoorbeeld mijn zoektocht naar een donor en het onderzoeken van mijn angsten van hoe red ik het financieel, werd ik op mijn 42ste zwanger. Wauw wat een geluk. Na anderhalf jaar proberen, had ik mijn eerste IVF ronde, waarbij er maar drie goede eitjes waren (net genoeg om te oogsten)… dus het was een beetje van erop of eronder.

Mijn zwangerschap heb ik als de mooiste periode van mijn leven ervaren en na 42 weken en 6 dagen werd mijn zoontje Elvis geboren, op moederdag. Tijdens de hele periode voelde ik mij gedragen door alle lieve mensen om me heen. Ook was ik zo onder de indruk van hoe alle hormonen zo prachtig hun werk deden en dat mijn lichaam een kindje “fabriceerde”.
Ik genoot van mijn bevalling en voelde me zo dankbaar…en ja daar was mijn lief ventje in mijn armen!

Na mijn zwangerschap en bevalling ben ik de doula opleiding gaan doen. Ik voel me gezegend over hoe het met mij is gegaan en weet dat het  voor veel vrouwen ook heel anders verloopt. Mijn hartewens is dat alle moeders en baby’s een mooie fijne start maken.

En daarmee bedoel ik niet perse dat het moet verlopen zoals jij dat voor ogen hebt, maar dat jij je in deze speciale periode van je leven waarin je heel sensitief en open bent, je gesteund, gezien en gehoord voelt. Jouw bevalling en de geboorte van je kindje is een unieke ervaring die je je voor altijd zult herinneren.

Mijn diensten als doula, ademcoach en masseur ondersteunen jou, zodat je meer kracht, vertrouwen en joy ervaart, en hopelijk net als ik, je gedragen voelt.

Welkom.

 

praktijk-amber-lot-amber-zwanger
Amber Lot

Amber Lot

Lief voor jou

Denk je dat iemand anders dit leuk of interessant zou vinden om te lezen stuur dan deze link naar zijn of haar email.
Daarnaast kan je dit artikel natuurlijk delen op Facebook of LinkedIn met de buttons.
Dit artikel doorsturen