Praktijk Amber Lot ook online

Ademen, Coaching en lachyoga.

In deze bijzondere periode waarin we te maken hebben met corona ben ik begonnen met sessies online aan te bieden.

Er zijn 3 mogelijkheden:

Ademwerk

Bewust verbonden ademwerk leert je je ademhalingspatroon te openen zodat je vrijer en voller leert leven.
We beginnen met een coachingsgesprek om duidelijk te krijgen wat je meer in je leven wilt, jouw intentie. Daarna begeleid ik jou tijdens je ademsessie om je adempatroon zo te openen dat je ruimte maakt om je intentie te manifesteren. 
Kijk voor meer informatie op de Ademwerk  pagina.

Coaching

Een coachingsgesprek is heel waardevol om bijvoorbeeld je gedachtes te onderzoeken, om je doelen vast te stellen, om te leren wat jou blokkeert om verdere stappen te nemen om meer vervuld te zijn. Bij allerlei vragen zoals meer in je lijf willen komen, stress, malende gedachten, en ook zeker in deze quarantaine tijd, als je behoefte hebt om in verbinding te komen met je innerlijke wereld en meer vertrouwen en ontspanning in de huidige situatie te voelen.

Ben je zwanger of (pas) bevallen? ik kan je vanuit mijn doulaschap online ondersteunen met coachingsgesprekken.
Je bevallingsverhaal laten klinken werkt heel helend en is heel belangrijk zodat je eventuele blokkades kunt opheffen. (Zwangerschap & Geboorte). Het is belangrijk om met je emoties en gevoelens in verbinding te zijn, om weer in de ontspanning en overgave te kunnen komen.
Juist nu, gun het jezelf!

Lachyoga

Lachyoga werkt geweldig online! Een mooie combinatie van ademhaling en lachoefeningen, die je gezondheid en je immuniteit versterken. Je wordt er blij van, je maakt geluksstofjes aan… en het kan met je lieve vrienden, familie en ook voor jouw bedrijf.

Wil je meer weten of een sessie boeken?

Bel, app of mail me, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.